جشنواره مجازی «ازحماسه تا حماسه»

عبدالرحیمی گفت: جشنواره مجازی «ازحماسه تا حماسه» به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ویژه دانشگاهیان این دانشگاه در فضای مجازی و در سراسر کشور برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: کلیه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی، اعم از دانشجویان، اساتید و کارکنان  می توانند در این جشواره که در سه سطح واحد، استان و کشوری برگزار خواهد شد شرکت نمایند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل افزود: دانشجویان، استادان و کارمندان فعال در فضای مجازی در ابتدا نشانی سایت، کانال و صفحه خود در فضای مجازی را در سامانه طراحی شده به آدرس  https://b2n.ir/004058  ثبت خواهند کرد و  شرط شرکت در جشنواره، انتشار حداقل ۵ پست از آغاز مناسبت تا مناسبت بعدی (اعم از یادداشت، پادکست، کلیپ و…) در مورد موضوعات محوری جشنواره است.
عبدالرحیمی در خصوص محورهای این جشنواره گفت:موضوعات محوری جشنواره شامل حماسه دفاع مقدس ۳۱ شهریور، اربعین حسینی ۱۷ مهرماه، حماسه ۱۳ آبان روز تسخیر لانه جاسوسی، حماسه ۱۶ آذر  روز دانشجو ، حماسه ۹ دی برائت از فتنه ،  شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و حماسه ۲۲ بهمن ماه پیروزی انقلاب اسلامی  می باشد.
وی در مورد زمان بندی در نظر گرفته شده برای این جشنواره گفت: زمان در نظر گرفته شده برای محور حماسه دفاع مقدس، اربعین حسینی و ۱۳ آبان روز تسخیر لانه جاسوسی ( ۱۳ مهر الی ۱۵ آذر )
برای محور حماسه ۱۶ آذر روز دانشجو( ۱۵ آذر الی ۸ دی )، برای محور حماسه ۹ دی برائت از فتنه (  ۸ دی الی ۱۲ دی ) برای محور شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی ( ۱۲ دی الی ۱۲ بهمن ) و برای محورحماسه ۲۲ بهمن‌ ماه پیروزی انقلاب اسلامی  ( ۱۲بهمن الی ۱ اسفند ) می باشد.
عبد الرحیمی یادآوری کرد: ارزیابی‌ها در سه سطح واحد یا مرکز، استان و ملی است و به برندگان در هر سه سطح جوایز ارزنده تعلق خواهد گرفت که برای دانشجویان شامل تخفیف شهریه و جوایز نقدی و برای کارکنان، اساتید شامل جوایز نقدی می باشد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل خاطر نشان کرد: علاقه‌مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات اداری با شماره مستقیم ۰۴۵۳۳۷۲۵۵۷۹ تماس گرفته یا از طریق واتس آپ با شماره ۰۹۳۰۶۰۷۷۴۴۷  در ارتباط باشند.همچنین وبسایت این جشنواره به آدرس Farhangi.IAU.ir نیز در دسترس می باشد.