بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان

« امام خمینی (ره) : تا مبارزه در هر کجای جهان علیه مستکبران هست، ما هستیم.»

سیزدهم آبان ماه بی‌تردید در تاریخ انقلاب اسلامی ایران به نماد ملی مبارزه با استکبار جهانی تبدیل شده است، روزی که دانشجویان مسلمان و پیرو خط امام (ره) با هدف خنثی‌سازی همیشگی توطئه‌های آمریکای جنایتکار علیه ملت ایران، لانه جاسوسی این شیطان بزرگ را تسخیر نمودند. در حقیقت اندکی بعد از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا روشن شد که این حرکت عظیم نقطه عطفی در تاریخ استکبار ستیزی ملت ایران بود و فصلی نو از روابط ایران و جهان استکباری را رقم زد و به همین دلیل بود که امام خمینی (ره) از آن به عنوان انقلاب دوم یاد کردند. البته این روز دو حادثه بزرگ تاریخی دیگر را نیز با خود به همراه دارد؛ کشتار بی‌رحمانه جمعی از دانش آموزان و دانشجویان توسط رژیم سفّاک پهلوی در سال ۱۳۵۷ و تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه در سال ۱۳۴۳ که هریک سهم بزرگی در شکل گیری و پیروزی انقلاب اسلامی داشتند و برهمین اساس است که این روز،  یوم الله نام گرفت. آنچه در برهه زمانی کنونی و در آستانه یوم الله سیزده آبان بیش از هر چیزی اهمیت دارد و باید مورد توجه قرار گیرد، آن است که مبارزه ملت انقلابی ایران با استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جهانخوار، هنوز پایان نیافته است و این ملت راسخ تر از گذشته در این مسیر پایمردی و استقامت می‌نمایند. دشمن اگرچه در این سالها به کثیف ترین حربه‌ها نظیر تحریم، تهدید، ترور و … متوسل شده است، لیکن به خوبی در می‌یابد که ملت مقاوم ایران در این جنگ تمام عیار از پا نخواهد نشست. انقلاب اسلامی ایران بی شک تجلی تمام نمای اراده ملتی استوار در راه استکبار ستیزی و آزادیخواهی است و همین نیت های پاک و بی آلایش نفوذ معنوی ایران اسلامی در قلب امت های بیدار شده جهان اسلام را پدید آورده است. آنچه که مسلم است اینکه، استکبار جهانی و دشمنان ایران اسلامی هیچگاه از پای ننشسته اند و هر روز با ترفندی قصد سد راه ملت بزرگ ایران در رسیدن به قله های رفیع عزت و سعادت در سایه حاکمیت الله را دارند. اما غافل از اینکه توطئه های آنها یکی پس از دیگری با رهبری حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای «مدظله العالی» خنثی می شود و دستاوردی جز افزایش نفرت و انزجار ملت مسلمان ایران از آمریکا و هم پیمانانش و استحکام روز افزون شعار «مرگ بر آمریکا» نداشته است. آمریکا و دیگر ایادی استکبار باید بدانند ملت بزرگ ایران هیچگاه به بهانه توافق هسته ای (برجام) شعار «مرگ بر آمریکا» را فراموش نخواهند کرد و از روحیه استکبار ستیزی گامی عقب نخواهند گذاشت و همچنان به عنوان الگوی ملل آزاده جهان راه سربلندی را طی خواهند نمود. بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی در آستانه یوم الله سیزده آبان ضمن تجدید میثاق با امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای  (مدظله العالی) و شهیدان گلگون کفن این   مرز و بوم اعلام می‌دارند مصم تر از گذشته آرمانهای اسلام ناب محمدی (ص) و انقلاب اسلامی را دنبال خواهند کرد.

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی  آبان ماه ۱۳۹۵