دیدار دکتر منفرد به همراه هیات رئیسه و جمعی از همکاران دانشگاه با امام جمعه شهرستان گرمی به مناسبت شروع سال جدید

دیدار دکتر منفرد به همراه هیات رئیسه و جمعی از همکاران دانشگاه با امام جمعه شهرستان گرمی بمناسبت شروع سال جدید

دکتر منفرد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی در اولین دیدار خود با حضور در دفتر امام جمعه با حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا دکتر صفری دیدار و گفتگو کردند.
دکتر منفرد در این دیدار با تاکید بر پتانسیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی از تعامل و همکاری با ادارات شهرستان جهت هم افزایی علمی و فرهنگی شهرستان استقبال کرد. حجت الاسلام والمسلمین دکتر صفری امام جمعه شهرستان گرمی در این نشست صمیمی ضمن تقدیر از عملکرد مطلوب دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی خواستار ادامه اخلاق حرفه ای در دانشگاه آزاد اسلامی شد.

دکتر صفری در این دیدار ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر منفرد و مجموعه دانشگاهی خواستار ارتباط موثر و کار آمد متخصصان دانشگاهی با مسئولین شهری در حوزه آسیب های اجتماعی شد.

روابط عمومی واحد گرمی