مهلت مجدد برای مشاهده و ویرایش ثبت‌نام آزمون‌ کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹

پیرو اطلاعیه مورخ ۹۸/۰۹/۱۶ بدینوسیله به اطلاع کلیه داوطلبان ثبت‌نام کننده در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹ در تمامی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیر دولتی و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی و بیست و پنجمین المپیاد علمی- دانشجویی کشور می‌رساند که به منظور فراهم نمودن تسهیلات برای آن دسته از داوطلبانی که در زمان مقرر (از تاریخ ۹۸/۰۹/۱۶ لغایت ۹۸/۰۹/۲۸) در آزمون مزبور ثبت‌نام نموده‌اند می‌رساند، اطلاعات ثبت‌نامی داوطلبان از روز دوشنبه مورخ ۹۸/۱۱/۱۴ لغایت روز چهارشنبه مورخ ۹۸/۱۱/۱۶ بر روی پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org  قرار خواهد گرفت. لذا کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و همچنین اطلاعیه مورخ ۹۸/۰۹/۲۶ درخصوص اصلاحات دفترچه راهنمای ثبت نام، نسبت به مشاهده و کنترل اطلاعات ثبت‌نامی خود اقدام و در صورت تمایل نسبت به ویرایش اطلاعات اقدام نمایند.

ضمناً به منظور مساعدت و همراهی با داوطلبانی که در مهلت مقرر موفق به ثبت‌نام در آزمون نگردیده‌اند، ترتیبی اتخاذ گردیده که در بازه زمانی فوق (۹۸/۱۱/۱۴ لغایت ۹۸/۱۱/۱۶) این دسته از متقاضیان نیز بتوانند نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.

رشته های تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته دایر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی:

• مدیریت دولتی – خط مشی گذاری عمومی
  • مدیریت دولتی – طراحی سازمان های دولتی
  • مدیریت دولتی – توسعه منابع انسانی
  • مدیریت کسب و کار – رفتار سازمانی و منابع انسانی
  • مدیریت کسب و کار – سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات
  • مهندسی عمران – سازه
  • مهندسی کامپیوتر – نرم‌افزار
  • حسابداری
  • حقوق خصوصی

زمان و نحوه انتخاب رشته پس از آزمون اعلام خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس iaugermi.ac.ir مراجعه یا با شماره تلفن ۳۲۶۳۹۷۳۳ تماس حاصل نمایید.