برنامه گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه

وحدت حوزه و دانشگاه از خجسته ترین پیامد های انقلاب اسلامی:

به مناسبت گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه برنامه ای به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی با حضور سایر دانشگاهها و حوزه های علمیه و مسئولین شهرستانی که بر اساس مصوبه قرارگاه فرهنگی شهرستان که بصورت سالانه در واحد گرمی برگزار می­گردد، در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی، دکتر نصرتی ریاست محترم واحد بیان نمودند ۲۷  آذرماه یادآور سالروز عروج مجاهد خستگی ناپذیر و عالم ربانی حضرت آیت الله مفتح است که برای تحقق اندیشه وحدت حوزه و دانشگاه بی وقفه‌ تلاش کرد که این روز به عنوان روز وحدت حوزه و دانشگاه نام گذاری شده است.

با پیروزی انقلاب اسلامی و در سایه رهبری حضرت امام راحل(ره) دو قشر روحانی و دانشجو همواره در عرصه های مختلف برای دفاع از انقلاب پیشگام بوده اند به دلیل اهمیت ایفای نقش دو قشر  روحانی و دانشجو در هدایت جامعه است که وحدت میان آنها همواره مورد تاکید امام راحل رحمه الله و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بوده و هست.حضرت امام راحل (ره) در پیام تشکیل بسیج طلبه و دانشگاه می فرمایند که “طلاب علوم دینی و دانشجویان دانشگاه ها باید با تمام توان خود در مراکزشان از انقلاب و اسلام دفاع کنند ، فرزندان بسیجی ام در این دو مرکز، پاسدار اصول تغییر ناپذیر نه شرقی نه غربی باشند، امروز دانشگاه و حوزه از هر محلی بیشتر به اتحاد و یگانگی احتیاج دارند.”

حجت الاسلام و المسلمین دکتر صفری امام جمعه محترم و عضو هیأت علمی دانشگاه: از دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز مفهوم اصلی وحدت حوزه و دانشگاه این است که علم و دین باید پای به پای هم حرکت کنند و دانشگاه و حوزه دو شعبه یک موسسه علم و دین هستند که باید همکاری و ارتباط خود را حفظ کنند. بنابراین از خجسته ‌ترین پیامدهای انقلاب اسلامی، وحدت حوزه و دانشگاه است و دشمن به دلیل اینکه اگر دانشگاه با حوزه وحدت داشته باشد، نمی‌تواند به توطئه‌های شوم خود دست یابد، به دنبال راههای جدایی این دو هستند که به حمد الهی موفق نشدند و نخواهند شد.

امروز باید دو کانون علمی و مرکز تعلیم و تعلم حوزه و دانشگاه را از لحاظ اخلاق حاکم بر آن‌ها، از لحاظ سیستم و سازماندهی حاکم بر آن‌ها، و از لحاظ برخی از محتواها به هم نزدیک کنیم چرا که دانشگاه صد در صد اسلامی با وحدت عمیق و عملی حوزه و دانشگاه محقق می شود.

از دیدگاه رهبر معظم انقلاب در گام دوم انقلاب اسلامی راه برون رفت از مشکلات کشور، جوانان هستند و به کار بردن ۴۱ بار واژه جوان در بیانیه گام دوم انقلاب بدون حکمت و دلیل نیست بنابراین باید این قشر فرهیخته روحانی و دانشجو با بصیرت و وحدت برای تحقق بیانیه گرانسنگ گام دوم انقلاب تلاش کنند و در چهل سال دوم انقلاب همانند چهل سال اول انقلاب نقش آفرینی کنند چرا که مدیریت گام دوم انقلاب با جوانان است.

در پایان این مراسم ضمن پذیرایی از تمامی شرکت کننده گان از فعالین حوزه های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و حوزه تجلیل به عمل آمد.