حضور گسترده و باشکوه کارکنان،اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی در راهپیمایی روز قدس

این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام فایل آن image_2019_6_1-9_13_21_124_2w6-1024x576.jpg می‌باشد

امروز جمهوری اسلامی ایران؛ با رهبری امام خامنه‌ای تمام توطئه‌های آمریکا و رژیم صهیونکیستی و متحدان منطقه‌ای آنها به ویژه آل سعود را نقش بر آب نموده به گونه‌ای که جبهه مقاومت قدرتمندتر از هر زمان دیگری این رژیم تروریستی و نامشروع را به ستوه آورده است. آمریکا باید بداند که طرح تبلیغاتی و سیاسی معامله قرن، انتقال سفارت آمریکا به بیت‌المقدس، به رسمیت شناختن جولان و تروریستی اعلام نمودن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تلاش‌های مزبوحانه است که راه به جایی نخواهد برد و به بایگانی ده‌ها طرح‌ گذشته آمریکا در مورد فلسطین سپرده خواهد شد. دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی در آستانه روز جهانی قدس اعلام می‌دارند که همگام با سایر اقشار ملت به ویژه دانشگاهیان و دانشجویان آگاه ایران اسلامی در راهپیمایی روز جهانی قدس حضور خواهند یافت تا بار دیگر ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل (ره) و پیروی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت ا… العظمی خامنه‌ای حمایت خود را از مبارزات اسلامی و حق‌طلبانه ملت مظلوم فلسطین در راه رهایی قدس شریف به گوش جهانیان برسانند.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی