جلسه هم اندیشی برگزاری یادواره سوم خرداد

جلسه هم اندیشی برگزاری یادواره فرماندهان ، سرداران و امیران شهرستان گرمی در روز سوم خرداد برگزار شد .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا؛ حجت الاسلام پناهی کارشناس دفتر فرهنگ اسلامی ضمن عرض خیر مقدم وتبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اظهار کرد : پسوندی که دانشگاه دارد توفیقی بزرگی است که نصیب این دانشگاه شده تا بدین وسیله بتواند در مسائل اجتماعی ، ملی ومذهبی پیشگام باشد .

پناهی تصریح کرد : دانشگاه وظیفه دارد دوشادوش مردم ، در تمامی مراسمات شرکت نماید تا بتواند نقش و رسالت خود را به عنوان یک نهاد علمی و فرهنگی به جامعه انتقال دهد .

وی گفت : برگزاری انواع یادواره ها ، اردوهای جهادی ، راهیان نور و … از اهم برنامه های انجام شده توسط واحد می باشد .

در ادامه سرهنگ رحیمی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گرمی ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ، اضهار کرد : ما باید کاری بکنیم که موضوع اصلی برگزاری این گونه مراسمات را تبیین نماییم و این چیزی نیست جز آشنایی نوجوانان وجوانان با آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ، دستاوردها و اثرات هشت سال دفاع مقدس در جامعه .

وی افزود : فرهنگ سازی برای حضور مردم در صحنه های فرهنگی و مراسمات ملی ومذهبی از اصلی ترین وظایف این دونهاد مقدس است .

رحیمی تصریح کرد : مراسمات و یادواره های ما نباید حالت سوگواری داشته باشند . ما باید در این برنامه ها شجاعت ، حماسه وایثارگری فرماندهان ،شهداء ، جانبازان و ایثارگران عزیز را نشان بدهیم .

در پایان جلسه ناحیه مقاومت بسیج سپاه گرمی از دکتر یحیی نصرتی سرپرست واحد به خاطر همکاری بسیار نزدیک و صمیمی با اهداء لوح سپاس و تمثال مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) تقدیر نمود .