تجلیل از حافظان کل قرآن ،ادعیه و شاعران آئینی

تجلیل از حافظان کل قرآن ،ادعیه و شاعران آئینی

با حمایت خیّر نیکوکار از حافظان کل قرآن کریم ، ادعیه و شاعران آئینی تجلیل شد .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا ، مراسم تجلیل از حافظان کل قرآن کریم ، ادعیه و شاعران آئینی شهرستان گرمی ، با حضور اساتید قرآنی ، حافظان و قاریان ، در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی برگزار شد .

در ابتدای مراسم پس از قرائت قرآن و سرود جمهوری اسلامی ایران ، دکتر یحیی نصرتی سرپرست واحد ضمن عرض خیر مقدم ، از شرکت کنندگان در مراسم تشکر کرد .

حجت الاسلام صفری امام جمعه شهرستان نیز در این مراسم به ایراد سخن پرداخت .

وی قرآن را بهترین وسیله نجات انسان از گمراهی ،انحراف ودشمنان دانست و گفت :تنها قرائت و حفظ قرآن نباید مورد توجه قرار گیرد بلکه باید حرکتی باشد برای عمل به آموزه های قرآنی .

در ادامه مراسم سلطان اکبر آزاد خیّر فرهنگی ، ضرورت توجه به حفظ و قرائت قرآن در مرحله اول توسط خانواده ها وسپس مراکز تعلیم وتربیت  را لازم دانست و افزود : امروزه با توجه به هجمه های شدید فرهنگی از طریق رسانه های جمعی و فضای مجازی توسط دشمنان انقلاب و اسلام ، نیازمند تقویت و آشنایی عمیق آحاد مختلف جامعه با قرآن و ادعیه واشعار مذهبی و آئینی هستیم .

در پایان مراسم به ده نفر از شرکت کنندگان از طرف کل مجموعه با اهداء لوح تقدیر وجایزه نفیس تجلیل بعمل آمد .

خیّر نیکوکار سلطان اکبر آزاد هزینه اعزام و زیارت مشهد مقدس ده نفراز حافظان کل قرآن و جامعه کبیره را متقبل شد