برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان

جشن بزرگ نیمه شعبان  جشن بزرگ نیمه شعبان با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی واداره فرهنگ وارشاد اسلامی برگزار شد. در ابتدای مراسم دکتر یحیی نصرتی سرپرست دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی پس از عرض خیرمقدم وتبریک نیمه شعبان وروز معلم ;درباره شخصیت حضرت ولی عصر (عج)وهمین طور درمورد غیبت ,انتظار , فواید و وظایف شیعیان  دراین زمان اشاره کرد . نصرتی افزود : ما در درجه اول باید امام خود را بشناسیم . با شناختش مهر او  در دل ما روشن میشود ,انتظار آمدنش تمام هستی ما را فرا خواهد گرفت . ایشان در پایان سخنانش به کلامی از امام کاظم (ع)اشاره کرد که فرموده اند: خوشا به حال شیعیان ما , که در غیبت قائم ما ,به ریسمان ما تمسک جویند وبر دوستی ما وبیزاری از دشمنان ما پایدار باشند .   درادامه مراسم حجه الاسلام مرادزاده رئیس حوزه علمیه برادران  شهرستان ضمن تبریک نیمه شعبان اظهار کرد : عقیده به امام زمان (عج) به عنوان منجی وموعود باور مشترک میان تمام ادیان و مکاتب الهی وبلکه غیر الهی نیز می باشد . ایشان افزودند : انسانها فطرتا , آزادی وعدالت و امنیت وصلح را دوست دارند وهمان طور فطرتا امیددارند منجی خواهد آمد واین آزادی و صلح را احیاء می کند .  وی گفت : عقاید شیعه نسبت به مهدویت دو فرق اساسی با عقاید سایر مکاتب دارد . اولا ما مسئله مهدویت وعصر ظهور را در راستای سیر قیامت و عصر ظهور را پله ای به سوی قیامت تحلیل می کنیم . دوما ما حضرت را زنده و حاضر وناظر اعمال می دانیم بر خلاف بعضی ادیان الهی که بر این باورند منجی در آخرالزمان متولد می شود . رئیس حوزه علمیه برادران در پایان سخنانشان به مقاله نوشته شده توسط یک یهودی اشاره کرد که گفته بود : شیعه هویتش دو چیز است . اول : با یا حسین قیام کردند. دوم : با یا مهدی امیدوارانه , قیام خود را حفظ می کنند . پس اعتقادبه زنده بودن امام زمان (عج) امید را در دلهای شیعیان روشن میکند .  در پایان مراسم از اساتید نمونه واحد با اهداء لوح تقدیر تجلیل شد .