معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی: دانشگاه آزاد اسلامی در تجاری‌سازی علم پیشتاز است

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با توجه به شناختی که از دانشگاه‌های برتر کشور دارم، دانشگاه آزاد اسلامی در بحث تجاری‌سازی علم در مقایسه با دیگر دانشگاه‌های کشور پیشتاز است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اصفهان، دکتر بیژن رنجبر در دومین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان افزود: «کسب رتبه برتر توسط دانشگاه آزاد اسلامی در هجدهمین نمایشگاه ملی دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار در سال جاری که با ارائه و نمایش محصولات فناورانه و تجاری‌سازی شده واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور به‌دست آمد، موید این پیشتازی است.»

وی مهم‌ترین کارکرد اکنون دانشگاه‌ها را حل مسئله دانست و گفت: «هنر دانشگاه در این عصر، احصای نیازهای صنعت و جامعه و چاره‌اندیشی و حل مشکلات آنها در جهت افزایش رفاه و معیشت مردم است.»

رنجبر به وضعیت دانشگاه استندفورد اشاره کرد و افزود: «این دانشگاه یک هولدینگ بزرگ با منابع درآمدزایی سرشاری است که وابستگی درآمد این دانشگاه به شهریه تنها ۱۱ درصد بوده و مابقی درآمد این دانشگاه از طریق تحقیقات، خدمات درمانی، خدمات آزمایشگاهی و … محقق می‌شود.»

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تقویت الگوهای بازاریابی، تدوین پیوست کارآفرینی و اقتصادی را از مهم‌ترین اولویت‌های حوزه پژوهش دانست و خاطرنشان کرد: «از مهمترین راهکارهای کاهش وابستگی درآمدهای دانشگاه آزاد اسلامی به شهریه دانشجویی، توجه ویژه به پژوهش‌های تقاضامحور، رفع نیازهای صنعت، تجاری‌سازی ایده‌های نو و دانش‌محور است.»

رنجبر گفت: «در باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی با تدوین آیین‌نامه‌ اجرایی حمایت از نخبگان درصدد شناسایی و حمایت از نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و سایر دانشگاه‌ها و نخبگان حوزه کسب و کار برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و فراهم ساختن محیطی مناسب برای فعالیت‌های پژوهشی و دانش‌محور هستیم.»

به گزارش خبرگزاری آنا در دومین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان از پژوهشگران برتر دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان اصفهان با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.