بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی در خصوص گستاخی های اخیر ترامپ رئیس جمهور آمریکا

یَأَیُّهَا النَّبِیُّ حَرِّضِ الْمُؤْمِنِینَ عَلَی الْقِتَالِ إِن یَکُن مِّنکُمْ عِشْرُون صَبِرُون یَغْلِبُواْ مِاْئَتَیْنِ وإِن یَکُن مِّنکُم مِّاْئَهٌ یَغْلِبُواْ أَلْفاً مِّنَ الَّذِینَ کَفَرُواْ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَّا یَفْقَهُونَ.

تاریخ به روشنی حکایت‌گر داستان‌های بسیاری است و وجه مشترک تمامی آن‌ها، پیروزی حق بر باطل، ترویج اخلاق و نکوداشت آشتی میان ملت‌هاست. در هیچ برهه‌ای از تاریخ فردی با بی‌اخلاقی و تندخویی نتوانسته است پیشرفت و سعادت را برای ملت خویش به ارمغان آورد. جنگ‌ستیزی و ترویج خشونت، عدم توجه به حقوق بنیادین انسان‌ها و اصل عدالت همواره سبب افول تمدن‌های بسیاری بوده و داستان‌های کهن اقوام، ملل و فرهنگ‌های مختلف به صراحت غلبه علم و عقل را بر ظلم و جنگ به اثبات رسانیده است.
دولتمردان کودن امریکایی طی چهل سال مواجهه‌ی خصمانه با مردم قهرمان، مؤمن و انقلابی ایران باید دریافته باشند که این ملت هشیار، آزاده و مقاوم هرگز در برابر تهدید و تهمت و توطئه و تجاوز تسلیم نشده است، پس از این نیز هیچ‌گاه در مقابل قلدری و غداری سر فرود نخواهد آورد. آنان اگر از اندک فطانت و فراستی برخوردار بودند، از ایستادگی قهرمانانه و هوشمندانه‌ی ملت ما در قبال صدها دسیسه و عویصه طی این مدت، نسبت به رفتار خویش با این مردم و این نظام، تجدید نظر می‌کردند، اما دریغ از یک خرده خِرد و یک ذره ذکاوت!
در طول اعصار و بنابر شواهد مستدل تاریخی، رفتار ایرانیان در برابر گستاخی دشمن چنان است که هر تشکل غیر سیاسی را نیز بر آن می دارد تا در برابر زیاده خواهی آنان بایستد و پاسخ آنان را بدهد؛ از این رو ما دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی بر آنیم تا به هر فرد نادانی که غافل از پیشینه و تمدن ملت شریف ایران و بدون توجه به هزاران سال تاریخ مملو از حوادث و تجربیات ،این پیام را برسانیم که ما در بالاترین قله های نبرد حق علیه باطل و در سنگر علم و ایمان ایستاده‌ایم و ذره‌ای از مواضع خود کوتاه نخواهیم آمد.
ریاست جمهوری کشور ایالات متحده، دونالد ترامپ، ما علم ورزان و اهالی جامعه دانش، علم و خردورزی در درون و برون مرزهای کشورمان و در سرتاسر جهان از اقصی نقاط کشور پهناور آمریکا و همچنین فعالان مراکز و بخش های علمی و فناوری ایالات متحده و گسترده شده در سراسر گیتی، از حاشیه سر سبز رود می‌سی‌سی پی و دره سیلیکون تا آب‌های نیلگون خلیج همیشه فارس خردورزی، علم آموزی و صلح ورزی را برای همگان در سراسر جهان مسئلت می نمائیم.