جشن بزرگ ۱۶ آذر روز دانشجو, مقارن با هفته وحدت وبا همکاری ,حوزه علمیه برادران و خواهران ,بسیج دانشجویی ودانشگاه های شهرستان در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی

مهندس امامی فرماندار شهرستان گرمی در همایش گرامیداشت روز دانشجو شهرستان گرمی:
در راستای پیشرفت و توسعه شهرستان از نظرات و راهکارهای دانشجویان استقبال میکنیم و با هماهنگی که با پارک علم و فناوری استان صورت گرفت اولین مرکز شکوفایی خلاقیت در دانشگاه پیام نور مرکز گرمی با هدف حمایت از ایده های خلاقانه ایجاد شد .

⭕️ دکتر نصرتی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمی:
اولویت کار ما حمایت از دانشجویان در راستای شکوفایی و رشد تحقیقات و پژوهش های این عزیزان است و بنده و کادر دانشگاه در به ثمر رسیدن اهداف والای دانشجویی از هیچ تلاش و پشتیبانی دریغ نخواهیم کرد.

⭕️ حجت.الاسلام مدّبر مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان:
دانشجویان باید در فراگیری علم خسته نشده و همواره برای فراگیری علم و دانش و رسیدن به اهداف بزرگ مبانی اسلام و سیره امامان را سرمشق خود قرار دهند.
ایشان افزودند :
علمی مفید جامعه است که در کنار آن ایمان باشددر غیر اینصورت آفت جامعه خواهدبود.

در پایان نیز تجلیل از دانشجویان و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی در سال ۱۳۹۶با حضور مسئولان شهرستانی و استانی انجام گردید