بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج

باسمه تعالی
فرا رسیدن هفته بسیج یادآور یکی از رخدادهای شگرف و مبارکی است که با فرمان معمار و بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) رقم خورد.
بدون تردید تشکیل بسیج مستضعفین از معجزات انقلاب اسلامی و اقدامی تاریخی برای پاسخ به نیازهای حیاتی کشور و بلکه امّت اسلامی به شمار می‌رود. ظهور تفکر و فرهنگ بسیجی و الگوی نبرد علوی و عاشورایی بسیجیان بود که نقش‌آفرینی‌های سترگ آن در شکستن امواج طوفان‌های فتنه‌ها و توطئه‌های مختلف نظام پلید سلطه و صهیونیسم و جنگ تحمیلی، متبلور است.
«بسیج» آیینه تمام نمای هوشمندی، بصیرت، فداکاری‌ها و وفاداری‌های تاریخ‌ساز و نماد قله‌های عظمت علمی، فرهنگی، ورزشی و … ملّت ایران در روند تکاملی انقلاب اسلامی و پیشرفت و تعالی کشور است.
نگاه منصفانه و به دور از حب و بغض مؤید این حقیقت است که «بسیج» با تمسک به ولایت فقیه و به مدد بصیرت برای ایفای نقش‌های مثبت برای خدمت به مردم و یاری‌بخشی در هنگامه‌ی سخت بلایای طبیعی و زدودن غبار محرومیت از صفحه زندگی شرافت‌مندانه آنان بوده است. از برکات بسیج، باید نقش تأثیرگذار آن در عرصه بازدارندگی و اقتدار دفاعی ایران اسلامی در کنار سایر نیروهای مسلح را نیز مورد تأکید قرار داد که نابودی و زوال آمال و آرزوهای جبهه دشمن را سبب شده است.
از آخرین پیام امام راحل(ره) به مناسبت هفته بسیج و نگاه حکیمانه ایشان که «بسیج تنها منحصر به ایران اسلامی نیست»، در فراسوی مرزهای ایران و در جغرافیای مقاومت اسلامی و ضد صهیونیستی و مقابله با تروریسم و «فتنه داعش» تبلور معناداری یافته است. «بسیج مردمی» این کشورها پوزه دشمنان قسم خورده اسلام ناب محمدی(ص) را به خاک مالیده‌اند و به فضل الهی تشکیل بسیج جهان اسلام، به برکت شجره طیبه بسیج، ملت ایران شدنی است.
اینک یاد و خاطره بنیان گذار بسیج مستضعفین حضرت روح‌الله(ره) و مقام شامخ شهیدان، آزادگان و ایثارگران حماسه‌ساز و مظلوم را گرامی داشته و اعلام می داریم؛ بسیج همچنان رهنمودها و انتظارات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و فرماندهی کل قوا ولی‌فقیه زمان امام خامنه‌ای(مدظله العالی) را نقشه راه و قطب‌نمای حرکت خود در عرصه‌های مختلف قرار داده است و مجموعه نیروهای مسلح کشور نیز در این مسیر پر افتخار همراه و حامی بسیجیان مومن، انقلابی و غیرتمند خواهند بود.
در پایان دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی با تبریک پنجم آذر ماه سالروز صدور فرمان امام راحل(ره) مبنی بر تشکیل «بسیج» به آحاد بسیجیان عزیز، توفیق روزافزون مردم عزیز میهن اسلامی و مردم مومن، متعهد و ولایت مدار شهرستان گرمی، از خدای رحمان می‌خواهیم همه ما را قدردان عطیه الهی بسیج قرار دهد و دعای امام بزرگوارمان را در حقمان مستجاب و با بسیجی‌های دلاور و مخلص محشورمان گرداند. امید است با عنایت خداوند متعال توفیق حفظ و پاسداشت مستمر ارزش های نظام مقدس کشورمان تحت توجهات خاصه حضرت ولیعصر(عج) را داشته و در همه صحنه-ها شاهد حضور مردم ولایت مدار و با بصیرت شهرستان گرمی باشیم.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی – آذر ماه ۱۳۹۶