بیانیه بسیج دانشجویی واحد گرمی درخصوص حادثه دلخراش زلزله غرب کشور

بسم الله الرحمن الرحیم

واقعه اسفناک زلزله غرب کشور که شب گذشته رخ داد و منجر به درگذشت جمعی از هموطنان عزیز کشورمان و همچنین مصدوم شدن  تعدادی از مردم غرب کشور شده است، دل هر هموطن ایرانی را به درد آورده است.

بسیج دانشجویی  دانشگاه آزاد اسلامی گرمی به نمایندگی از تمامی دانشجویان عزیز  این مصیبت عظیم را به پیشگاه امام عصر (عج ) ، رهبر معظم انقلاب اسلامی ، ملت صبور ایران و همه عزیزان داغ دیده و آسیب دیدگان این حادثه تسلیت و تعزیت عرض نموده واز خداوند متعال، غفران و رحمت الهی برای درگذشتگان ، شفای عاجل مجروحان و صبر و شکیبایی آسیب دیدگان و بازماندگان زلزله را مسئلت می نماید.

امید است ضمن درس گرفتن از این حادثه تلخ و ایمن سازی و مقاوم سازی منازل و ساختمان ها شاهد این چنین حوادث ناگوار نباشیم و در شرایط حاضر با بسیج نیرو و امکانات به یاری مردم حادثه دیده شتافته تا مرهمی برای دردهای این هموطنان رنج کشیده باشیم.
بسیجیان و دانشجویان و گروه جهادی شهید مرتضی مسیب زاده دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی آمادگی خودرا جهت خدمت رسانی به مصیبت زدگان وآسیب دیدگان این حادثه غم بار اعلام می دارد.

والسلام علیکم ورحمه ا… وبرکاته

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی