برگزاری همایش بزرگ ادیبان و شاعران برجسته شهرستان گرمی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی میزبان ادیبان و شاعران برجسته شهرستان گرمی بود

بمناسبت گرامیداشت تولدلسان الغیب حافظ شیرازی همایش شعر عاشورا با حضور صاحبان قلم شهرستان گرمی باهمکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی , اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی وانجمن شعر وادب شهرستان گرمی با حضور امام جمعه محترم ,فرماندار ,روسای ادارات ونهادهای دولتی ومراکز دانشگاهی ونیروهای نظامی وانتظامی و علاقمندان به شعر وادبیات در سالن آمفی تأتر واحد برگزار شد .

درابتدای مراسم دکتر یحیی نصرتی ریاست دانشگاه پس ازخیرمقدم گویی دقایقی درخصوص جایگاه شعر وشاعری وتلفیق عاشورا وشعر سخنانی ایراد نموده ودرپایان سخنان قطعه شعری که توسط خودشان سروده شده بود رابرای جمع حاضر خواندند . سپس امام جمعه فاضل واندیشمندشهرستان به ایراد سخنرانی پرداختند .

دراین همایش باشکوه بیش از ۷۳ قطعه شعر که تسلیم هیأت داوری شده بودند پس از بازبینی وارزیابی این هیأت ۱۴ اثر به مرحله اجرا درسالن همایش راه یافتند ونفرات اول تا پنجم اشعار برتر معرفی گردید .
ضمنا نامه کودک ۶ ساله پویا جوادی به شهید حججی وپسرش وهمچنین شعر نوخانم فاطمه اعتمادی درحوزه نهضت مقاومت وهمچنین داستان پیشرو, اولین اثر مکتوب ادبی سرکار خانم لیلا دولتی درحوزه ادبیات کودک ونوجوان به عنوان آثار برگزیده وقابل تقدیر معرفی شدند .
اعضاء هیات داوری این همایش به ترتیب آقایان اسداله تیزفهم ,اکبرآذرنیا,فرهاد اسعد , فرهاد حامدی و رسول اشرفی بودند .