سالروز سفرتاریخی مقام معظم رهبری به شهرستان گرمی

سالروز سفرتاریخی مقام معظم رهبری به شهرستان گرمی درتقویم این شهرستان بنام روز گرمی نامگذاری شده وهرساله همایشی باهمین عنوان وباحضور اقشارمختلف مردم , سرمایه گذاران , نخبگان , سیاسیون , نمایندگان ادوار وسایر بزرگان اهل گرمی که درجای جای میهن عزیزمان سکونت دارند برگزار میشود.

امسال نیز همانند سالهای گذشته البته باشرایط کمی وکیفی بهتر نسبت به گذشته برگزار شد . این مراسم میهمانان ارزشمندی را به شهرستان محروم گرمی کشانده بود واین حضور دلگرمی ونشاط اهالی را بهمراه داشت وبارقه های امید را در دل آنها زنده کرد.

دکتر حاج علی زاده عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی ومعاون توانمند سازی بنیاد علوی ازقرار گرفتن این شهرستان درلیست شهرهای تحت حمایت آن بنیاد جهت سرمایه گذاری کلان خبر داد.

دکترمجیدخدابخش استاندار
اردبیل ضمن تبیین نقش دولت تدبیر وامید درتوسعه این شهرستان ,تصویب مطالعه طرح توانمندسازی ازمحل اعتبارات استانی راخبر دادند . ایشان همچنین باتوجه به اهمیت مقوله اشتغال وصنعت ,توسعه این شهرستان را درگرو توسعه صنعتی ولازمه تحقق این امر را حمایت ازسرمایه گذاران عنوان نمودند .
دکترخدابخش درپایان سخنان خود به راه اندازی خانه توسعه شهرستان تأکید کردند وگفتنداز افراد صاحب نظر واندیشمند اهل گرمی که ساکن در استان ویاسایر نقاط کشور هستند جهت حضور وعضویت دراین مرکز دعوت بعمل آید.

حجت الاسلام صفری امام جمعه گرمی وعضوهیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی خطاب به نخبگان شهرستان گرمی، اظهار کرد: نخبگانی که از شهرستان مهاجرت کرده‌اند یا صاحب فکر یا صاحب نفوذ و یا صاحب ثروت هستند باید از ابزارهای مختلف برای توسعه شهرستان استفاده کنند.
شهرستان گرمی با ظرفیت‌ و پتانسیل‌های مستعد قابلیت سرمایه‌گذاری کلان دارد و از مسئولین انتظار می‌رود در زمینه‌ صنایع تولیدی و بسته‌بندی محصولات تولیدی شهرستان و صادرات به سایر مناطق اقدام عملی انجام دهند.
آقای میرزاده نماینده مردم شریف شهرستان گرمی درمجلس شورای اسلامی درباره نقش مجلس ومصوبات صورت گرفته وهمکاریهای مسئولان درطول یکسال گذشته درجهت عمران وآبادانی وبرنامه های آتی سخنانی ایرادنموده همچنین دستورات اخذ شده درمورد سد سینه سر وسد کلاسر , آسفالت جاده گرمی به انگوت , گرمی به موران وگرمی به طرف گردن لنگان (جاده قدیم ) را اشاره نمودند.

درادامه مراسم ابراهیم امامی فرماندار گرمی پس ازخیرمقدم گویی و تشکر از بانیان وشرکت کنندگان درهمایش گزارش عملکرد یکساله خودازجمله آغاز طرح چهاربانده کردن ورودی شهرگرمی ,گازرسانی وآبرسانی روستایی, تمهیدات افتتاح مجتمع عظیم شیرآلات قهرمان وچندین طرح دیگر را عنوان نمودند وگفتند زمینهای مستعد وپتانسیلهای آبی گرمی زمینه مناسبی برای سرمایه گذاری دراین شهرستان میباشد.

یحیی نصرتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی و رئیس کمیته علمی و برنامه ریزی مراسم روز گرمی در حاشیه این مراسم عنوان نمودند مشارکت مردم به ویژه نخبگان، ذی نفوذان و سرمایه گذاران در توسعه هر شهرستانی نقش محوری و اساسی دارند و با همت و همدلی پیش آمده میان مردم و مسئولان، نمایندگان ادوار علی الخصوص با درایت و تدبیر نماینده محبوب آقای میرزاده و فرماندار کاردان آقای مهندس امامی در آینده ای نه چندان دور شهرستان گرمی را آبادتر کرده به عنوان الگوی توسعه مناطق محروم مرزی معرفی می کنیم.
ایشان از آحاد اهل گرمی اعم از شرکت کنندگان در مراسم، سخنرانان، مجریان و رسانه ها تشکر نمودند.
نصرتی از بزرگواری آقایان نصیری و اسماعیلی و میرزاده به خاطر همکاری خداپسندانه در ایجاد همدلی با حضور مشترک و صمیمی در میان مردم و با صدور بیانیه مشترک به همراه حجه الاسلام موسوی تقدیر نمودند و رفتار نمایندگان این شهرستان از نظر فرهنگی الگو مناسبی برای کشور دانستند و از رسانه ها درخواست نموند در انعکاس کشوری این همدلی همت بخرج دهند.