همایش بزرگ فرصتهای سرمایه گذاری در گرمی

همایش بزرگ فرصتهای سرمایه گذاری در گرمی همزمان با سفر تاریخی رهبر معظم انقلاب به این شهرستان برگزار شد.

دکتر مجید خدابخش، استاندار اردبیل در این مراسم با اشاره به اهمیت موضوع صنعت، اشتغال و رفع موانع سرمایه‌گذاری گفت: توسعه همه‌ جانبه استان در گرو توسعه و پیشرفت صنعتی است که لازمه این امر حمایت از سرمایه‌گذاران در بخش‌های مختلف و تسهیل در روند سرمایه‌گذاری‌هاست.

وی با تاکید بر راه‌اندازی خانه توسعه شهرستان گرمی ادامه داد: افراد روشن‌فکر و صاحب نظر ساکن در استان و یا خارج از استان و حتی کشور برای عضویت در این کانون‌ها جذب شده و نظرات توسعه ای ارائه می‌کنند.

امامی فرماندارگرمی هم از در حال مطالعه بودن ۷ طرح سد سازی و دو سد در حال اجرا خبر داد و ادامه داد: زمین‌های مستعد و پتانسیل‌های آبی شهرستان زمینه مناسبی برای سرمایه‌گذاری نخبگان و سرمایه‌داران خارج از استان در این منطقه است.

پخش کلیپ شهرستان گرمی، تجلیل ازایثارگران و کارآفرینان نمونه و برگزاری کارگاه تخصصی در حوزه سرمایه گذاری از دیگر بخش های این همایش بود.