بیانیه ریاست واحد در خصوص بازگرداندنی رشته های حذف شده

1. ⏺من لم یشکر المخلوق لم یشکرالخالق.
    به شکرانه بازگردانده شدن و تصویب رشته محل های واحد گرمی، بر خود لازم میدانم از رایزنی بسیار قوی نماینده پرافتخار شهرستانمان جناب آقای میرزاده در نقش سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فن آوری مجلس صمیمانه سپاسگذار باشم. ایشان در عقد تفاهم سه بندی کمیسیون نقش اساسی داشتند و در واقع در شرایط دشوار اختلاف نظر وزارت علوم با دانشگاه آن تفاهم نامه دانشگاه آزاد را نجات داد. آقای میرزاده رایزنی اختصاصی بسیار موثری هم درخصوص رشته های واحد گرمی با سازمان و وزارت داشتند.
    از عنایات ویژه آقایان دکتر فیضی رئیس مجمع نمایندگان استان، دکتر روشن معاونت محترم پارلمانی وزارت علوم، دکتر مولایی مدیرکل محترم گسترش وزارت علوم، دکتر منادی معاونت محترم پارلمانی سازمان، دکتر متاجی مدیرکل محترم گسترش سازمان و معاون محترمشان، دکتر شامل دبیر محترم هیات امنای استان و کارشناسان بسیار شریف حوزه گسترش وزارت علوم و سازمان که مکرر به صورت حضوری و تلفنی به زحمتشان انداختم و از هیچ کمکی دریغ نکردند سپاسگذارم و از خداوند توفیقاتشان را مسئلت دارم.
    از همکاری شبانه روزی همه معاونت های واحد و کارشناسان و اعضای هیات علمی در راهنمایی و کار کارشناسانه، ارتباط سازی با مسئولان، اطلاع رسانی رشته های مصوب و تبلیغات سینه به سینه فارغ از هرگونه جناح بندی سیاسی کمال از خودگذشتگی را نشان دادند و نمونه کاملی از خانواده همبسته دانشگاهی را به ظهور رساندند و بی تردید نمونه ترین واحد اخلاقی کشور محسوب میشوند از صمیم قلب سپاسگذارم و دست یکایکشان را خاضعانه می بوسم. از خداوند متعال تمنا دارم توفیق دهد در برآورده کردن نیازهایشان از منبع کرم لایزال خویش این بنده ناچیز وسیله ای قابل باشم.
    یحیی نصرتی_سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی