دیدار و نشست صمیمانه کارکنان و اساتید واحدگرمی با نماینده مجلس شورای اسلامی

اساتید وکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی میزبان سید حمایت میرزاده نماینده مردم شریف شهرستان گرمی در مجلس شورای اسلامی بودند .
در این دیدار صمیمانه ابتدا دکتر نصرتی رئیس محترم واحد پس از خیر مقدم گویی گزارش مختصری ازاقدامات، برنامه ها، کمبودها، نیازها و امکانات دانشگاه را بازگو و خواستار حمایت همه جانبه و مساعدت نماینده محترم شد .
در ادامه آقای میرزاده دانشگاه آزاد اسلامی را یکی از بزرگترین مراکز بخش خصوصی در جهان اعلام کرد که کمک شایانی در زمینه اشتغال و پیشرفت کشور از هرلحاظ داشته است. ایشان معتقدند دانشگاههای کشور لازم است نسبت به پژوهشهای کاربردی اهتمام ورزند تا نقش دانشگاه در حل مسائل کشور و منطقه موثر و پررنگ باشد. آقای میرزاده علت کاهش دانشجو در کل کشور را کاهش جمعیت و همچنین ازدیاد بدون مطالعه و بی رویه دانشگاههای مختلف دولتی و غیر دولتی برشمردند و راه حل برون رفت این مشکل را بررسی آمایش سرزمینی قبل از تصویب رشته و استفاده از رشته های کاربردی با توجه به نیاز هرمنطقه عنوان نمودند .
نماینده گرمی در توضیح بخشی از گزارش عملکرد یکساله شهرستانی گفتند : طی دیداری که با رئیس بنیاد مستضعفان کشور داشته اند امیدوار هستند در طول یک یا دو سال آینده شاهد پیشرفتهای بزرگی در زمینه اقتصادی، کشاورزی، دامپروری و صنعتی در شهرستان باشیم و عنوان نمودند با توجه به مذاکرات انجام شده در حال اجرای مقدمات احداث گاوداری ۳۰۰۰رأسی و ایجاد پالایشگاه و احداث گلخانه و نیروگاه (CHP) سی اچ پی که کمک زیادی درجهت افزایش محصولات گلخانه ای است می باشد. در پایان همکاری و مشاوره دانشگاههای شهرستان با سایر ادارات و نهادها دولتی و غیر دولتی در خصوص ارائه راهکار در جهت بهبود وضعیت شهرستان با هدایت پایان نامه ها و ارائه طرح های برون دانشگاهی را خواستار شدند.