سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: رئیس دانشگاه آزاد همواره مستقل عمل کرده و باری از روی دوش دولت برداشته است

میرحمایت میرزاده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: طی بازدیدهایی که کمیسیون آموزش از دانشگاه آزاد داشته، مسئله نگران‌کننده‌ای به نظر نمی‌رسد که وجود داشته باشد البته این بدان معنی نیست که دستگاه‌ها فارغ از اشکال باشند. هر دستگاهی طبیعتا اشکالاتی دارد که باید در مورد آنها تذکرات لازم داده شود.

وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد به لحاظ اینکه یک مرکز علمی هم به شمار می‌رود طبیعی است که از تمام جریانات مختلف در آن حضور داشته و دانشجویان مشغول به تحصیل هستند و در مورد مسائل سیاسی هم قطعا تشکل‌ها در این زمینه امکان ورود دارند.

این عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش مجلس درباره اینکه دانشگاه آزاد باید فارغ از جریانات سیاسی و به طور مستقل عمل کند، گفت: عملکرد رئیس دانشگاه آزاد اینگونه است که کارهایش مستقل‌تر از این‌هاست و با فعالیت‌هایی که داشته بار بزرگی را از دوش دولت برداشته است.

میرزاده در خصوص موضوعات مربوط به تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد که پیش از این هم مطرح شده بود، گفت: طبیعی است که در هر مقطعی نمایندگان به لحاظ وظایف خود می‌توانند تحقیق و تفحص را مطرح کنند و پس از پیگیری‌های لازم تصمیم نهایی اتخاذ می‌شود. در مورد دانشگاه آزاد نیز این موضوع مطرح شد و با تبادل نظری که نمایندگان داشتند از دستور کار خارج شد.