مریم توکلی دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق خصوصی واحد گرمی به عنوان دانشجوی برتر در ( جشنواره آموزشی – تحصیلی جایزه ملی ایثار) معرفی شد.

مریم توکلی دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق خصوصی به عنوان دانشجوی برتر در ( جشنواره آموزشی – تحصیلی جایزه ملی ایثار)  معرفی شد.
مریم توکلی دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق خصوصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی از برترینهای علمی و پژوهشی کشوری است، وی دانشجوی برتر در دوره تحصیلی وبا ارایه مقالات و فعالیت های فرهنگی و آموزشی کارنامه درخشان در دوره ی دانشجویی خویش دارد.
ایشان با سرآمدی خویش در جشنواره ی جایزه ملی ایثار موجب افتخار و ابتهاج اصحاب علم و دانش شده سربلندی همشهریان و دانشگاهیان شدند، این برتری فرزندتلاشگر مغان را تبریک عرض می کنیم.
گفتنی است جشنواره جایزه ملی ایثار برای اولین بار در سی امین سال طرح شاهد با تدبیر وزارتهای علوم و تحقیقات و بهداشت و آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد و مدیریت حوزه های علمیه در ۱۰ اسفند برگزار شد و مریم توکلی تنها دانشجوی برگزیده از استان اردبیل – شهرستان گرمی در این جشنواره ی ملی بودند.