ایجاد واحد اقماری مرکز رشد پارک علم و فناوری در گرمی

یحیی نصرتی امروز در گفت‌گو با خبرنگار فارس در اردبیل اظهار کرد: مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی، از شرکت‌های نوپا و تیم‌های کارآفرین متکی بر فناوری در راستای موفقیت نوآوری‌ها و همچنین رقابت در صحنه تجارت حمایت خواهد کرد.

وی با بیان اینکه مخاطبان مرکز رشد محققان، فارغ‌التحصیلان، نوآوران، کارآفرینان و شرکت‌های کوچک و متوسط است، افزود: تجاری کردن دستاوردهای تحقیقاتی، تبدیل ایده‌های نوآورانه به محصولات قابل فروش و برای شرکت‌ها افزایش قدرت رقابت در بازار و کسب توان بقاء و ادامه‌ فعالیت از مزایای جامعه هدف خواهد بود.

وی تصریح کرد: فراهم آوردن مجموعه‌ای از خدمات در جهت تحقق ایده تا بازار و تولید ثروت به شرکت‌ها و همچنین حمایت از واحدهای نوپای فعال که در زمینه‌های مختلف منتهی به فناوری و اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فن فعالیت می‌کنند در دستور کار این واحد قرار دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گرمی بیان کرد: ایجاد فضاى مناسب جهت تجارى کردن دستاوردها، کمک به رونق اقتصاد محلى و ملی، حمایت از ایجاد و توسعه کارآفرینى و تخصیص فضا و امکانات براى گسترش و رشد واحدهاى کوچک و متوسط دانش بنیان که عموما بر مبنای تحقیقات و فناوری باشد از اهداف مرکز رشد است.

نصرتی با بیان اینکه بسترسازى در راستاى ایجاد فرصت‏‎هاى شغلى به منظور جذب کارآفرینان و دانش آموختگان دانشگاهى یک اقدام قابل تحسین مراکز رشد است، افزود: شهرستان گرمی مغان ظرفیت‌های بی‌نظیری در بخش‌های مختلف دارد که مرکز رشد با شناسایی آنها فضا برای بالفعل شدن این ظرفیت‌ها را فراهم می‌کند.

وی اضافه کرد: همچنین خدمات کارگاهی، آزمایشگاهی، آموزشی به واحدهای فناور، ارتباطی، اطلاع‏رسانی، تسهیل در جذب اعتبارات مصوب طرح‏ها و پروژه‏های تحقیقاتی، امکان برگزاری جلسات، سمینار، کنفرانس و نمایشگاه در مرکز رشد و جذب سرمایه تحقیقات مراکز اداری و صنعتی استان و شهرستان از خدمات این مرکز خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، طبق گفته متولیان ذیربط این واحد اقماری به زودی با حضور مسؤولان استانی و شهرستانی در دانشگاه آزاد پردیس انگوت افتتاح می‌شود.