اطلاعیه صندوق رفاه دانشجویان واحد

بسمه تعالی
با عرض سلام و ادب و تبریک به مناسبت فرا رسیدن سالروز یوم الله ۲۲ بهمن ماه، به اطلاع دانشجویان عزیزی که در سنوات گذشته از وام بلند مدت صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم استفاده کرده‌اند و قصد استفاده مجدد در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۶-۹۵ را دارند میرساند جهت بهرمندی از وام مذکور هر چه سریعتر نسبت به انتخاب واحد خود اقدام نموده و نسبت به ثبت درخواست وام خود در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به آدرس bp.swf.ir مبادرت نمایند.
ضمناً دانشجویانی که تاکنون از وام مذکور استفاده نکرده اند و قصد استفاده از آنرا دارند میرساند ضمن انجام مراحل ذکر شده، مدارک ذیل را به صندوق رفاه دانشجویان واحد تحویل نمایند.
مهلت ارائه مدارک ۳۰ ام بهمن ماه ۱۳۹۵
با توجه به محدودیت اعتبار وام مذکور اولویت با دانشجویانی خواهد بود که زودتر نسبت به تکمیل مراحل فوق اقدام نمایند.
صندوق رفاه دانشجویان واحد گرمی