بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی به مناسبت دهه فجر

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی به مناسبت دهه فجر (۲۲ بهمن)
«مقام معظم رهبری: دهه‌ی فجر، در حقیقت مقطع رهایی ملت ایران و آن بخشی از تاریخ ماست که گذشته را از آینده جدا کرده است. ۱۱/۱۰/۱۳۶۹»
دهه فجر یادآور حماسه ملت غیور و عدالت خواهی است که سال های سال طعم تلخ زورگویی و بی عدالتی حکومت های فاسد پادشاهی را چشیده و از ظلم و ستم حاکمان مستبد به ستوه آمده بودند. بنابراین در قیامی عاشورایی، به ندای حق طلبی مردی از سلاله پاک ائمه معصومین علیهم السلام لبیک گفته و با جان فشانی ها و فداکاری های بسیار، ضمن برچیدن بساط ظلم و کفر، بر ویرانه‌های رژیم مستکبر و مزدور شیطان بزرگ، تنها نظام اسلامی واقعی را با هدف زمینه‌سازی ظهور بقیه‌ا… الاعظم (عج) بر پا داشت و سرانجام پیروزی انقلاب شان را که ثمره خون شهدای والامقامی بود در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ جشن گرفتند. پس از گذشت نزدیک به چهار دهه از عمر انقلاب، ثبات قدم بر سرِ آرمان‌ها و اصول اولیه انقلاب، همچنان راز ماندگاری ماست. استمرارِ حق خواهی و پایداری در آن تفکر بنیادین قرآنی و الهی است که ما را بی‌وقفه به پیش می‌برد. تاریخ پر فراز و نشیب این حرکت الهی نشان می‌دهد که با گذشت زمان، هر روز بر طراوت و شادابی این میراث عزیز یعنی انقلاب اسلامی افزوده می شود. پیروزی این انقلاب بزرگ با طرحی نو و مستقل در برابر الگوهای شیطانی، نمی‌توانست برای استکبار جهانی قابل تحمل باشد از این رو دشمنان اسلام و قرآن با تحمیل جنگ و انواع ترفندها، توطئه‌ها و فتنه‌ها، کوشیدند این نظام مردمی و الهی را تضعیف کنند. با این حال رهبری هوشنمدانه حضرت امام خمینی(ره) و خلف صالحش حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) و حضور آگاهانه و با بصیرت ملت بزرگ ایران در صحنه موجب گردید شجره طیبه انقلاب اسلامی هر سال تنومندتر و ثمرات فرهنگی، علمی، اقتصادی و … آن پربارتر گردد.
اکنون انقلاب اسلامی، شاهد تحقق وعده الهی حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر پیروزی ملت‌های مظلوم و مستضعف بر دولت مردان مستبد، مرتجع و وابسته در حال تحقق می‌باشد. هم اکنون بیداری اسلامی و هوشیاری مستضعفان جهان، کاخ ستم مرتجعان عرب را به لرزه درآورده است. متأسفانه جهان اسلام در این روزها عرصه برخی کشمکش‌های منطقه‌ای، کشتار بی‌گناهان و ویرانی زیرساخت‌های حیات امت اسلامی است. ملت عراق، سوریه، یمن و بحرین دستخوش نسل کشی و غارت مشتی تروریست خشونت طلب شده اند که از آستین رنگارنگ غرب بیرون آمده‌اند یا جهل سیاسی و منفعت جویی برخی حاکمان منطقه، به آنان جرأت بخشیده است. هوشیاری و وحدت میان هواخواهان گفتمان اسلام در برابر این ماجراجویی‌ها، دسیسه دشمنان را چون همیشه به شکست می‌کشاند و بشارت پیروزی را برای مؤمنان به ارمغان می آورد. حفظ وحدت و انسجام موجب رشد و احیای مجدد اسلام در جهان خواهد شد. همگان باید در عمل و رفتار و گفتار تلاش کنند تا کوچک‌ترین اقدامی را ضد وحدت انجام ندهند. هرچه‌ از عمر انقلاب اسلامی می‌گذرد صف‌بندی‌ها و مرزبندی‌ها در مقابل این انقلاب الهی، روشن‌تر می‌شود، امروز صف‌بندی ملت‌های مظلوم در دفاع از این انقلاب و مرزبندی دشمنان، در مبارزه با آن روشن است. آمریکا و همراهانش در یک طرف و مظلومان و مستضعفان در طرف مقابل ایستاده‌اند. انقلاب اسلامی همچنان به عنوان یک نظریه مستقل و ایده قدرتمند در دفاع از پابرهنگان جهان مطرح است و نظریه عدالت‌طلبی، آزادی خواهی و مردم‌سالاری دینی را به بشریت تقدیم می‌دارد. پاسداشت انقلاب و شکر این نعمت، دفاع از ارزش‌های آن است. راه امام خمینی(ره) و تداوم شکوهمندانه آن توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) همچنان با نشاط و سرزنده و سرشار از پیام برای همه مسلمانان است. مردم مسلمان و انقلابی ایران، باید همچنان حافظان و مدافعان این خط در سنگر اول باشند و با همه وجود از آرمان‌های والای امام خمینی (ره) و خلف صالحشان حمایت کنند.
ما دانشجویان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، و بیعت مجدد و تجدید میثاق با آرمان های والای بنیان گذار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) و شهدای انقلاب اسلامی، اعلام می داریم همگام و هم صدا با سیل خروشان ملت ایران در راهپیمایی عظیم روز ۲۲ بهمن فریاد عزت خواهی وایستادگی سر خواهیم داد.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی – بهمن ماه ۱۳۹۵