بیانیه دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمی جهت شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن

۲۲بهمن یادآور حماسه بزرگ و تاریخ ساز و روز تبلور شکوه و ایثار ملت شریف، سرافراز و انقلابی جمهوری اسلامی ایران است.
ملت آگاه، هوشیار و مومن ایران اسلامی یکبار دیگر با حضور پرشور در راهپیمایی یوم الله ۲۲بهمن که مظهر اتحاد و انسجام ملی و نشان دهنده دلبستگی مردم به نظام اسلامی است ،مشت‌های محکم و گره‌خورده خود را بر استکبار جهانی کوبیده و حماسه‌ای دیگر را رقم خواهند زد.
کارکنان ودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحدگرمی نیز بار دیگر به مستکبران عالم اعلام می کنند که بر حراست و صیانت از انقلاب اسلامی و دستاوردهای ارزشمند آن تا پای جان ایستاده اند.
جامعه دانشگاهی که برای تحقق اهداف و آرمان‌های انقلاب از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد بود،همگام با اقشار مختلف مردم حضور گسترده و پرشوری در راهپیمایی ۲۲ بهمن خواهد داشت.
دانشگاهیان همگام باسایر آحاد جامعه و سازمانهای مردم نهاد با حضور حماسی خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن بار دیگر با آرمانهای معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)،شهدای گرانقدر و مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) تجدید بیعت خواهند کرد.
و من الله التوفیق
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی