بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی به مناسبت گرامیداشت حماسه ۹ دی

باسمه تعالی
« مقام معظم رهبری:حضور عظیم و خروشان مردمى در ۹ دى ۸۸، تجلّى بارزى از هویت و ماهیت انقلاب، یعنى روح دیانت حاکم بر دل‏هاى مردم بود. ۲۱/۰۹/۱۳۹۰ »
تاریخ انقلاب اسلامی مملو از نقاط عطفی است که در اذهان ملت شریف و ولایت مدار ایران اسلامی به خوبی نقش بسته است. دوران غرور آفرین دفاع مقدس و رشادت های جوانمردان این خطه، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و پیشرفت های علمی و هسته¬ای از نمونه- های بارزی است که جزء هویت هر ایرانی ولایت مدار و متعهد می¬باشد. در این عرصه دشمنان و فتنه¬گران همواره در تلاش بوده¬اند که مسیر رشد و شکوفایی ملت ایران را سد نمایند، که با بصیرت ملت و رهبری حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب ناکام مانده اند. فتنه بعد از انتخابات ریاست جمهوری در سال ۸۸ از دیگر نقشه¬ها و ترفندهای دشمنان و مغرضان نظام بوده،که با تدابیر بی نظیر و محوری رهبر حکیم انقلاب و با بصیرت ملت شریف و شهید پرور ایران در حماسه ۹ دی ۸۸ نقش بر آب شد. ۹ دی روز تجلی حماسه بزرگ و میثاق معنادار امت با مقام عظمای ولایت فرا رسیده است، روزی که به فرموده رهبر فرزانه انقلاب روز تجلی قدرت خدا و حرکتی ماندگار در تاریخ انقلاب است و این حرکت مردم اتمام حجت برای همه است. نهم دی ماه سال ۸۸ به عنوان برگ زرینی از دفتر پرافتخار و سراسر عزت تاریخ کشور ایران اسلامی، پیام ولایت مداری ملت بسیجی را به جهانیان فریاد زد. مردم بصیر و انقلابی با حضور پرشکوه و یکپارچه در آن راهپیمایی عظیم نشان دادند که توطئه ها و نقشه های استکبار جهانی و نوکران دست آموز آنان نخواهند توانست در ادامه راه شهدا و امام شهیدان خللی ایجاد کنند. این حماسه تاریخ ساز نشان داد بیعت ملت ایران با قرآن و عترت، جاودانه و میثاق آنان با ولی فقیه زمان یک حقیقت همیشه جاری و ناگسستنی بوده و هست. در هر مقطع و صحنه‌ای که انقلاب و نظام نیازمند حضور مردم است آنها آگاهانه، عاشقانه، شجاعانه، فداکارانه و بی‌درنگ به میدان آمده و امام و رهبر خویش را یاری می‌دهند. ما دانشجویان بسیجی ضمن اعلام برائت از فتنه گران و خواص بی بصیرت، به تبعیت از شهیدانمان در دفاع از کیان و ارزش های انقلاب اسلامی لحظه ای سکوت نکرده و تا آخرین قطره خون خود از پای نخواهیم نشست. ۹ دی ماه مظهر نفوذ ناپذیری انقلاب اسلامی و کشور در مقابل فتنه های نظام سلطه و صهیونیسم و عوامل خودفروخته داخلی بود، و ملت ایران با رهبری مدبرانه مقام معظم رهبری به مانند همیشه به گونه ای هوشمندانه، رفتار جبهه دشمن را رصد و با مراقبت، تاکتیک های عوامل داخلی آنان را مسدود می کند و اجازه تعبیر رویای شیطان بزرگ در قالب پروژه نفوذ را نخواهند داد. ما دانشجویان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی ضمن عرض ارادت به ساحت رهبر اندیشمند انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای «مدظله العالی» و تبریک بر شما ملت استوار به نمایندگی از شما عزیزان اعلام می داریم که ما مردمان ایران اسلامی همواره بر سر پیمان خود با رهبرمان و شهدایمان ایستاده ایم و قدمی از آرمان های پیر جماران عقب نخواهیم نشست و فتنه گران و دشمنان ایران اسلامی را با توکل بر خداوند ناکام خواهیم گذاشت.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی – دی ماه ۱۳۹۵