پیام سرپرست واحد گرمی به مناسبت میلاد حضرت ختمی مرتبت (ص) و امام جعفر صادق (ع)

ان لکم فی رسول الله اسوه حسنه

در عصری که امپراطوری های بزرگ و قبایل کوچک در جنگهای خونین فرو غلطیده بودند انسان بن انسانی تولد یافت و با پاک زیستی به جایگاهی رسید که خداوند رسالت بزرگ هدایت انسان های همه اعصار را به او سپرد. او در کسوت های همسر، پدر، دامپرور، پادو، تاجر، عضو NGO، مبلغ، معترض، مبارز، مهاجر، تحریم کشیده، رزمنده، فرمانده، قاضی، سیاستمدار، قانونگذار، حاکم و دیگر نقش ها زندگی کرد در هر نقشی اسوه بود و هست اگر ایمان داشته باشیم. او همواره با اخلاق زیست و نشر اخلاق را هدف رسالتش قرار داد و نواده ی صادقش به نشر عالمانه دین آن اسوه زندگی پرداخت. به چند نمونه اشاره کرده الگوپذیری مان را به چالش میکشم. آن فرمانده دشمن ترین شهر را بدون خشونت و انتقام فتح نمود. آیا نه این است که در سرزمین هایی که به دین آن فرمانده اند گروه های تکفیری به نام دین او خشونت را به حد وحشیت بلکه بدتر به نمایش می گذارند؟
آن سیاستمدار علی، سلمان، عمر، عبد الله ابن ابی و ابوسفیان را در کنار هم هدایت می کرد حال آنکه تضادهای غیر قابل انکاری داشتند. آیا نه این است که در دیگرپذیری از آن اسوه فاصله گرفته ایم و حتی تحمل یاران انقلابی احیانا با سلیقه متفاوت را نداریم؟ آن مدیر اقتصادی در طول ده سال حکومتش معیارهای ساده ولی شاخص جهانی را در اقتصاد پیاده ساختند و اوضاع اقتصادی تحت حکومتش را بهبود بخشیدند. از جمله آن شاخص ها اقتصاد آزاد غیر دولتی یا شبه دولتی با ممنوعیت ربا، انحصار، احتکار، دروغ، اختلاس، ارتشا و ضرورت آزادی در مالکیت، تجارت، تولید و مصرف با حداکثر شفافیت و با اجرای خمس و زکات به عنوان روشهای اصلی و شرعی اخذ درآمد عمومی. آیا نه این است که اقتصاد کشورهای اسلامی از جمله کشورمان با دوری از این شاخص ها هر روز بیمارتر از دیروز می شود؟
آن عالم امی ضرورت تحصیل علم ولو در دورترین و نامتجانس ترین سرزمین ها را توصیه می کرد و حکم خداوند را معیار قرار داده بود که دانایان و نادانان برابر نیستند. آیا نه این است که با کاهلی در اجرای این معیار نام هیچ دانشگاهی از کشورهای مسلمان در میان دانشگاه های برتر جهان نیست.
گویی افتخار به اسم محمد، کعبه محمد، قبله محمد و تبریک تولد او، تسلیت رحلت او و برگزاری مراسم حج و قربان او برای مسلمانان است و اسوه گیری از رسم و روش زندگی فردی و اجتماعی او برای غیر مسلمانان. از این روست که خداوند میفرماید ای کسانی که ایمان آورده اید ایمان آورید.