نشست چند جانبه علمی- پژوهشی دانشگاه های شهرستان گرمی

img_2303

جلسه نشست روسای دانشگاههای شهرستان، امروز ۶/۹/۹۵ راس ساعت ۳۰/۱۲ در اتاق جلسه دانشگاه پیام نور مرکز گرمی برگزار شد.

در این جلسه آقای دکتر اسکندرپور ریاست محترم دانشگاه پیام نور مرکز گرمی، ضمن خوش آمدگویی به میهمانان، از حضور آنان در جلسات متعدد جهت تعامل بهتر مراکز علمی شهرستان اشاره کرد و از همدلی آنان سپاسگذاری کردند. ایشان به برگزاری همایش ها و نشست های در آینده با محوریت: “مبارزه با مواد مخدر”، “اشاعه تربیت بدنی” و “اقتصاد مقاومتی” اشاره کرده و خواستار مشارکت دیگر اعضا گردیدند.

در این نشست آقایان دکتر نصرتی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی، آقای آفتابی نماینده دانشگاه جامع علمی و کاربردی و آقای دکتر جاویدزاده ریاست محترم شبکه بهداشت و دانشکده پرستاری، ضمن اعلام نقطه نظرات سازنده و عملیاتی، علاقمندی دانشگاه متبوع را به همکاریهای بیشتر یادآور شدند.